Alla ekonomistuderandes nya bäste vän!

Welcome, welcome, welcome!

Ni som hittat hit har precis gjort dagens, eller kanske till och med månadens upptäckt! Vet ni varför? Därför vi är här för att bistå er med våran kunskap inom Ekonomi!
Vårt syfte med den här bloggen är att finslipa våra kunskaper inom området samtidigt som vi ska försöka lösa era eventuella problem genom att ni kan ställa frågor till oss på kommentarfältet eller per mail. Vi kommer att ta upp ekonomiska begrepp och förklara dem med situationella exemplen som ni gärna får lämna feedback på!
Sammanfattningar inom olika ekonomi ämnen kommer även finnas ute allt för att göra studierna lättare och förhoppningsvis leda till bättre resultat i både projekt och tentor.

Men först, vilka är vi?

-Vi är två 21-åringar som bor i olika städer och studerar i olika program. En av oss läser marknadsföring och är inne på termin tre, medan den andre av oss läser till civilekonomi och är inne på termin fyra.
Vi kommer att uppdatera bloggen så flitigt som möjligt, har ni frågor eller bara vill tycka till, skicka gärna mail till oss på: [email protected]

~Marknadsföraren & Civilekonomen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0